Saturday, October 17, 2009

Entah Kenapa Tak Keluar Posting Ni Hari Ahad..

Howdie.. Windu ayra?? mummy tgh mood baik nih malam minggu dia rajin lak nak update blog so bacalah cerita merepek-kerepek mummy..

Birthday hari tuh.. 26 september , baru jer lagi so masih ada peluang kalo nak bagi hadiah ke nak banjer makan ke apa ker..hiks.. pemberian beckham (saja nk tunjuk dlm blog)

Nowdays ayra kalo bw gi soping (tesco) mesti nak main kat playground tuh.. aku tak berapa gemar ar..sebab taraf kebersihan mcm kurang jer... sbb aku tgk siap ada french fries, air tin lar air kotak ar kat dlm bola2 tuh..eeeeeeeeeeeeeeeee... so ayra leh tgk kut luar jer lah

Nih pulak..lif opis baru aku.. sikit hari lagi aku tepek gambar toilet opis baru leh?? ha ha ha

tak der apa yg menarik nak citer pasal opis baru melainkan benda repeat and repeat doakan aku kalian..








As usual ini gambar terbaru (before dia demam) berlambak baju lom lipat kat belakang tu.. ayra nak tolong lipat kononnya..end up benda tu dok berlongok jer kat situ.. itulah antara sebab naper aku nak orang bagi tau aku 2 days advance before nak datang umah..sebab umah mcm tongkang pecah tuh beb.....


Hmmm tuh jer lah repekan aku .. ok ke? mcm dh x pandai nak berblog hahahah cacamarba ok lar ek adioss...


7 comments:

azzamoro said...

happy belated birthday tiara..:)

MamaAimy said...

a'ah la entry carca merba...hehe.. xpelah..jnji dpt tgk muka ayra...

Elyn said...

ok la tu dr tak berupdet!!!

Nina said...

Uik...mummy nti cakap dgn uncle beckham....mama Alesha nak hp gak tau...ekekekke...tapi mummy tiara byr dulu erk..

oren... said...

aha..

kalo nk mai umah akak, mai jek..sbb kalo bgtau in advance pun, tetap la sepahnya..hihihi..

psst..dh tepek gambar bb kat blog..

Marsha~ said...

lama tak jengah sini... sila update selalu ye.. kite nak baca.. :P

tulip said...

hepi belated bsday..