Saturday, October 24, 2009

Bila kemudahan itu sudah tiada..

Rasa Payah sangat..
If kat opis tak leh nak online blogspot..
So minta maaf pada yang click everyday tapi takder update
Benci kan ngan blogger camtuh..
Ya ya .. aku mengaku..dulu masa aku kat opis lama... masa internet tak menjadi kesalahan besar kalau dok surfing 8 jam sehari..
dulu kalau aku click2 blog yang aku suka baca tapi tak update
rasa nak pi tepon orang tu soh update blog
ha ha ha..

seyes..
so aku cuba update seminggu sekali tapi with 7 posting (schedule post ler jawabnya)
ok ke cam gitu?? (macam ada ramai nak membacer ekekek)

so meh tgk gambar

masa ni baru bangun
amik tupperware buat gendang (drum)
sambil tepuk and geleng-geleng paler..



*Kat opis aku baca blog korang melalui google reader.. tak leh komen boring!
**Isnin,selasa,rabu,khamis and jumaat ada posting ya..sila lar bukak hahahahah sengal!

5 comments:

Nina said...

Sama la nasib Mummy Ayra dgn kite...so, kat umah aje la dapat nak update...itupon kalau Alesha tak melalak...yang pasti,kite kena la bersyukur sbb keje n gaji still ader even x bole update blog sllu....redha.....

Queens said...

Nina - ya ya aku redha... memang syukur sangat-sangat..

YatieJay said...

Mcm akak ni...kat opis cuma boleh komen je, tapi takleh nak bukak dahsboard so takleh nak update blog. Kalau nak update kena tunggu weekends itupun setelah anak dan bapak anak tido.

Nak buat scheduled entry, takde idea lak....So, penyelesaiannya cuma buat entry seminggu sekali

Blogger apanya mcm ni...huhuuu...

fauzi-maya said...

mmg payah kalau takleh online kat opis..huhu

Elyn said...

yeay...... senang hati aii u nk updet everyday even schedule entry!!

ala i pun buat mlm2 gak schedule entry.