Thursday, October 29, 2009

Coach itu ialah branded tau mama..



COACH..
Bukan beg idaman aku..
Setakat 3-5 ratus..
pejam mata jer beckham bayar
(ha ha ha riak nak mampus)

ni aku tangkap gambaq pasai Nak tunjuk kat TOK MAMA COACH ni adalah branded
sebab aku beli coach ngan harga $$$$ and tunjuk kat my mom
tetiba My mom said apa benda jenama COACH nih
tak pernah dengar punnnnnnnnnnnnn
sib baik aku tak tunjuk kasut 9west tuh..
kang dia kondem
lagi sentappppppppppp jer aku kang...

Caihhhhhhhhhhhh
Yer yer..
Setakat LV/PRADA/D&G tu sumer dia kenai
tapi COACH..
WTH jenama apa tuh dia tak penah dengaq??
ha ha ha

LV mampus... riban-ribannnnnnnnnnn tuh!!
pengsan beckham kalau aku nak LV
yer yer pakai baju ukur badan sendiri bukan ukur badan orang lain
aku sedarrr diriiiii
My mom aku leh ar pakai LV duit dapat masa pencen tu pun tak luak langsung
agaknya dia nak belikan aku kut LV
kan slyn kan.. LV tu maybe my mom nak belikankut???
la la la la

See aku bukanlah pentingkan jenama punnnnnnnnnnnn
(scheduled post as promised)

2 comments:

Elyn said...

coach tu bukan sofa ke?? ekekeke hamba kan tak tau brand2 ni!!

iEfa said...

i'm adding u in ma bloglist..tertarik pulak nengok urs :D nk follow tak jumpe :D