Tuesday, September 15, 2009

Susu tetek lembu dan harimau

http://www.susuibu.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=1713&forum=9&viewmode=flat&order=ASC&start=290

click that link

YA .. ORANG YANG TAK ADA DUIT JER BAGI ANAK SUSU TETEK...
ESOK-ESOK TETEK DIA LONDEH

HA HA HA

* mampus ar org lain nk sentap ke apa.. SIAPA MAKAN CILI DIA YANG TERASA SENTAP


sebab aku bagi anak aku susu TETEK sampai 7 bulan yea yea
so ni aku sajaaaaaaaaaaa nak kasi sentapppp

owh dan lagi................
tetek tu allah punya
susu tu allah punya
harimau punya susu pun allah punya
lembu dan kambing punya susu pun allah yg punya

rezeki allah nak kasi dia kasi dia nak amik kejap je
esok2 hang ilang tetek baru hang tau..

*tetiba sentap ok

astaga..istigfar

11 comments:

Anasfadilah said...

kak tiara ai tak boleh klik link tuu,nak tenotttt

lin said...

wa sentap eh...hehe.. jgn mara bulan2 pose ni tau..biarla kt dia..terlalu self-esteem dia tu..huhu

DYLA said...

huhuhu... sabar je la..

sy pun nak gi jenguk link tu sat

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

isk..isk..iskk..

azzamoro said...

org mcm tu sure tak educated. lagi bodoh dari binatang paling bodoh dalam dunia. cakap tak serupa bikin. i doakan allah tarik balik tetek dia kasik kanser ker hape biar padan muke.. geram siut

IEM said...

sabar2...hehe
alah nape tak leh bukakpun link tu???

YatieJay said...

Pompuan yg perasan bagus! Baru berapa bulan dapat BF anak dia, dia punya bangga diri mcm dah berjaya fully BF 6 anak!

Dia sedar tak nak capai 2 tahun tu amat payah dan kena lalui mcm2 dugaan?

Kalau ye pun Allah permudahkan dia utk BF anaknya, at least bersyukur lah..bukan condem other mommies.

Entah2 mak dia pun bagi dia FM dulu2...maklumlah, org dulu2 tak berapa ada pengetahuan sangat kebaikan BF ni....

Wlpn akak cuma dapat BF naufal 6 bulan je, tu pun akak rasa pencapaian yg baik...heheheee (kena lah angkat bakul sendiri)

p/s : sorry....teremo lak...tapi akak perasan kat forum SI tu terlalu ramai bebudak mentah yg baru nak cuba2 BF tapi cakap mcm bagus! Condemn sana sini tanpa fikirkan perasaan org lain

MAKCIK REHAN said...

emo giler!

kekekekke.... hanya org2 kopek keghin mcm kita jer yg paham betapa hazab nak bagi susu tetek kat anak. apa ingat kita ni saja2 ka perah susu lembu bagi kat anak. hihihihi

nanonano said...

xfhm sgt ape yg tiara maksudkan..

eiNa said...

kekadang dh malas nak komen kan kenapa kta tak bagi BF kann..
setiap org tentu ada cerita disebaliknya..

apaa plak nak kata susu tetek lembu ka tetek rimau ka...
emo jugak aku ari nih..

mommysarah said...

kalo korang tengok forum tue, memang mostly newbies cakap pedas2 jek. yang aku pelik, yang mana otai2 @ org2 lama forum tue, taklah plak nak melazer tak tentu pasal. so, aku rasa mcm niat diorang tue dah lebih kenapa nak menunjuk sapa yang mampu nak susukan anak.