Tuesday, September 29, 2009

Memilih dengan bijak..tapi aku bukan genius

Kadang-kadang..
Dalam hidup kita ni
Tak boleh dapat dua-dua sekali
Mesti memilih salah satu..
Tuhan Maha Mengetahui..

Dilema betul..
Antara 2
Yang mana patut aku pilih
Choose wisely?!
tapi aku dah tak berapa nk wise nih!!

Minta pendapat kalian
Nak pilih antara...
Gaji sikit, Benefit Banyakkkkkkkkk, Tapi environment and collegue tak friendly...
atau..........
Gaji Banyakkkkkkkkkkk,benefit lain tak adaaaaaaaaaaa, tapi environment happy and friendly collegue

Dilemaaaaaaaaaaaaaaaa

7 comments:

Anasfadilah said...

saya pilih no2..janji hati mau happy :)

kalau kak tiara keras hati,opt for the first one :D

heheh

oh ye,lupa plak

happy belated birthday kakak ku sayang

semoga impian mu tercapai

p/s::hadiah dapat lemang kah?kekeke

tulip said...

no. 2
sebab hidup mesti happy.
dg keje tension2 tak best juge kan..
dapat keje baru ke? atau naik pangkat?

FIESYAH said...

kalo syah no.2...biar keje belambak mane pun asal happy...nape ni tukor keje ke?

nanonano said...

gaji byk !
:p
alaa tiara, skurang2nye ade gak kerja..
na ni :(

Elyn said...

uuuu keje baru kat ne ni???

azzamoro said...

i pun pilih gaji banyak. u keje mane pas ni?

YatieJay said...

Of coz la gaji banyak dan happy....benefit tu bila2 dia boleh tarik balik....

Collegues pun menentukan keja kita "jalan" atau tak...kalau mcm hampeh, kita pun takde mood nak keja dengan efisyen..