Monday, September 28, 2009

Sibok bergaya dan beraya ...



SALAM....
Nampak tak hendbeg ayra tuh?
Cantik tak?
Lawa tak??

He he he
bukanper..
tu tempat letak/collection duit raya..
Auntie-auntie/uncle-uncle jgn lar buat-buat lupa..

he he he

*ps: kalo x mo bagi kat ayra.. bagi kat mummy dia pun takper lalalallalala

8 comments:

mummy_adam said...

ayra nak tambah collection lg?? ajak mummy & daddy dtg umah auntie ek..

kak, jemputlah dtg umah ek..

Selamat Hari Raya & Maaf Zahir Batin!!

Jiey^Mien said...

Amboi AYra..
Kecik2 lagi dah pandai pki henbeg..

Elyn said...

ha ini la bag yg wafiq nk rampas tu!!

FIESYAH said...

he..he...tumpang sekali ke kak nak kumpul duit raye...
cantek ar beg ayra bli kat ne ade g x? bleh wat koleksi..he..heee..

nanonano said...

awat kecik nor beg tu ayra,
xmuat !
pi beli bsr lg eyhh..
:p

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku tak buat lak open hse taun ni...comelnya bag dier..kalo ko buat open hse ajak laa aku, leh bagi singgit kat ayra..hikss :)

tulip said...

ayra, dtg la umah kalau nak duit raya..

MamaAimy said...

tomenyer hendbeg ayra...klu dpt kt aimy msti kena gigit...semua benda dia masuk mulut lg...