Saturday, September 26, 2009

Selamat Hari Raya


Ini gambar 2 bulan setengah lepas pantang, raya tahun 2008
Mummy pakai baju kurung size XXL
Susu tetek masih nitik2 if tak breast feed
Daddy mata merah and hidung berair tak cukup tido
Tengah mengadjust dan menikmati hidup sebagai mummy and daddy
And Ayra baru 1st time sambut raya..


Ini gambar taun nih..
Suppose pakai baju kaler pink
tapi tengah gosok baju tuh
terbakar lak (over heat)
so sib baik memang ada baju pepel and daddy pun ada baju melayu pepel
per lagi recycle lar
hiks..

Perubahan..
dah 2 kali beraya as mummy and daddy
dah tak kekok pi umah orang
dah tak takut if ayra terpoo poo
dah tak kisah nk berpantang makan (pantang jumpa jer)
dah pakai baju raya size M tauuuu
hiks...

6 comments:

Jiey^Mien said...

Selamat hari raya Tiara & family..
Takpe.. Takpe.. Walaupun baju terbakar, tapi tetap anggun bersaiz M..
Kena usaha keras nih.. Nk pki M gak..
=)

Elyn said...

M!!! ceh u ni meh angkat guni beras ari2 sure jadi XSS hihihi

tulip said...

sib baik ada baju pepel spare. kalau sy mesti dh nangis baju raya terbakar..

nanonano said...

kejap je dah bsr dak ayra neh,
;)

mummy_adam said...

kat sini pun ada 1 lg guni beras, kalau akak nak.. hehehee :)

sib baik ada baju purple tu.. pink tu bt pakai raya haji pun ok..

chik star said...

comelnye ayra, kai bju kurong.
:)