Thursday, August 5, 2010

Tak geram dah..

Pikir yang baik- baik ajer..
Pikir yang indah2 indah

Dia Gemok Hitam
Aku tak berapa gemok tapi hitam gak lar

Dia pendek
aku tinggi 162cm

Dia pakai skirt nampak peha besar
aku dah tak pakai skirt pendek..so tak nampak dah peha besar

Dia tak pernah pi overseas
aku pernah.walaupun indon / thailand n spore ajer (sekangkang kera dari malaysia)
tapi atleast pasport aku berchop

Dia takder keta
Aku ada keta walaupun kecik ajer

Dia dok umah flat
Aku duduk umah mak ha ha ha lagi heaven kan?

Dia buat macam tu sebab dia takder life
Aku ada life, ada orang sayang aku..

Dia pakai bag tak der jenama
Aku pakai beg jenama ELLE ajer.. walaupun bukan LV

Dia pakai phone nokia yg kalau tinggal kedai makan pun orang tanak
Aku ada sony eksen..walaupun takder Blackberry / Apple

Ha cukuplah..
dulu..
so.. tak geram dah..

Thanks.. kak ida..

3 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

jgn geram2 dah erkk.. :)

azzamoro said...

haih.. lawak la tiara neh..:P

YatieJay said...

Berfikiran positif....bagus tiara! Hati pun tak sakit...