Tuesday, August 17, 2010

Senarai Tak puashati

Blog ni
kalo takder citer komplain tak sah kan
nak tukar tajuk blog lar
BLOG COMPLAINT
Tuan BLOG tak reti bersyukur
he he he
(mengata diri sendiri tak salah)

Anyway nak complaint nih :

  1. Dah dpt email tak leh main FB waktu opis some1 is monitor, benci
  2. Tak der call / offer dari last company tuh - sedih
  3. Baju raya belum siap, tadi call dia cakap orang tu lom masuk lagi - yer ada byk masa lagi tapi biasalah aku nak cepat ajer
  4. Ayam golek yang biasa diaorang jual bulan pose tuh - tahun ni tak nampak bayang pun
  5. Aku kena ganti orang maternity leave - tapi takder apa2 bayaran...si KAP LAM YA NGA tu cakap..they not practise to pay ..hotak dia!
  6. Nasib badan tak pandai masak, beli lauk kat pasar ramadhan sumer rasa mcm masak ngan kaki - nasib badan
  7. Sebelum berbuka semua nak makan, - tapi boleh masuk sikit ajer pun so biler esoknya asik teringat2 makaTnan semalam
  8. balik kui 430 pun, jalan jem
  9. pagi-pagi nak datang kerja sekarang asik jem jer jalan langat - cheras - pj hu hu hu,
  10. biler reply dari celcom ke facebook asik masuk ke inbox orang , so orang assume aku nak hide, nak flirt, ada orang marah - haih nak kena exxplain sorang 2lak..

cukuplah complaint seploh tuh, esok kang takder update lak..

3 comments:

nanonano said...

adoi
lari dr tujuan asal penwujudan blog ini..
huhu
sian ayra makin disisehkan dr blog dia sdiri :p

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

tu la..nanonano

e.l.i.s.s.m.i.e said...

citer psl ayra ajer lah belog ni..nak complaint pegi belog satu lagi..hehehehehehe