Friday, January 7, 2011

Walauwehhhh...

Nasib baik tak terjebak beli weoiiuhhh~
Kalo tak duit melayang
Pinggang pun tak leh pakai..
Abang pun tak sayang eheheh


Ok..
This is weird..
Tapi syukur sangat..
Allah beri petunjuk depan2 bijik mata nih ha!
OMG!
Testimonial dari orang ramai pemangkin untuk aku terjebak
Tapi tuh lah bukan salah orang ramai tu
sebab diaorang pun aku rasa tak tahu..
Tapi kalau tengok semuanya orang melayu
Lucky me tak jadi salah seorang oran melayu tuh..

Anyway!
Duit RM2600 untuk beli PB tu..
Aku ingat.. laburkan duit aku pi PHYSIO jer lah...
Kut tak.. kalau aku labur beli PB
Nanti aku kena pi psikologi lak..

Hiks..

Thanks Allah..

*aku tak mau tulis kenapa aku tak jadi beli, sebab ramai yang dealer jual PB ni kan? Jadinya aku akan ingatkan orang2 yang terdekat dengan aku lah.. tak mau cari musuh!


4 comments:

nanonano said...

oowhh nk kurus kejap je,
tp klu dpt penyakit lain, nk sembuh tuuu?? hehehe

Jiey^Mien said...

dear, tolong ingatkan i skali..
i pun ala2 nak terjebak ni, tapi my SIL kata tak berkesan ngan dia.. tu je la yang stopping me from getting one.. tapi hati membuak2 ni..
:P

azzamoro said...

babe, citer la. i nak tau. bbm ok.

eiz said...

nape kak..
kte mcm nk bli tp tgh fkir2 kn..