Wednesday, January 19, 2011

Lepas satu satu..

Cuba berlapang dada..
Tapi entahlah.
Mungkin faktor usia buat aku lebih sensitif..
(dah tuaaa kan sensitifffff)

Kat sini,
Isu aku tak pakai baju kurung pun kena EJEK
ahhh..
pakai tudung semestinya ke kena pakai baju kurung?
aduss,,

Isu aku tak turun surau solat dah lama pun kena kata..
(aku solat ke tak solat ke, sapa yang bagi pahala?)
Do i need to explain to them? apa masalah aku?
tak perlu kan?
perlu ke aku citer aku qada solat sumer?
Perlu ke???
perlu ke aku bagi tahu aku sakit pingang tak leh bongkok?
adussss,,,


ok aku bukan anna raffali
cuba buat2 tak tau


tapi tau lar kan aku hati kecik
sedih lar..
lepas satu satu
agaknya banyak sangat dosa aku ni kan

*aku rasa sebab aku tak join depa kuar lunch, so topic hari2 citer pasal aku..

macammana nak handle situasi camnih? depa2 ni sumer bukan department aku pun, tapi sampai menyampai tu buat aku sesak nafas!



6 comments:

nanonano said...

ramai macik2 ke sane?
tgk gaye prangai mcm macik2 je seme kuat ngumpat. hahaha

e.l.i.s.s.m.i.e said...

ko semayang ajer depan muka dia .nampak nak sangat tengok orang semayang. kalo tak leh semayang bongkok, semayang tak payah bongkok pun tak per..janji semayang kan..

Elyn said...

dah jgn layan dan heran org camni..... u buat je cara u!!

zonaku said...

cakap kat y rajin sampaikan tu.....
'jangan menyampai dah!'

YatieJay said...

Company ni mesti ramai melayu...sebab tu budaya sampai menyampai dan ngumpat mengumpat ni berlaku dgn rancak.

Sabar ajelah ye. Secara tak sedar, kau tengah 'kumpul' pahala2 diaorg semua tu...

chik star said...

alos,itu pon jsik isu.
takpahm betul.