Thursday, February 25, 2010

Semalam MC

Semalam aku MC
Jaga ayra
Ayra still demam on and off
Risau lar hai
 
Dah bawa gi doktor
Ada ulser dalam mulut dia
no wonder dia tak mau milk n makan
aku pun sedih lar sangat
 
ayra mmeng susah minum air kosong
hatta vitagen/ribena or air lain memang tak mau langsaung
dia hanya minum milk jer
so memang aku suspected
badan dia panas
tetambah lagi kitaorang ari tu baru pi Cherating kan
dok kat pantai yang panas giler tuh
kata doktor
try avoid sun,
aduhai ayra..
mummy buat apa yg terdaya
sorry mummy buat ayra sick
ari tu masa pi cherating, kitaorang careless
memang dia tak minum air banyak
memang salah aku, tak paksa dia minum air kosong
aku ni tak kuat semangat
sedih sangat if ayra tak sihat
 
 
doakan ayra cepat sembuh ya!
terima kasih
macam mana ya korang kuat semangat??

5 comments:

Elyn said...

i'allah ayra cepat sembuh kalo u kuat semangat!!!

bg air byk2 tau!!

MamaAimy said...

moga cpt sembuh ye ayra... try ubat kt klinik lain sama klu kt klinik tu x baik2 jgk...

iem said...

moga ayra cepat sembuh..
mammy kena kuat semangat jgn sedih2 key...

nanonano said...

Ayra dh la kurang minum air,air mata lak yg lg byk kuar,xbalance kndungan air dlm bdn,tu panas kot, hehe. Mummy xyah risau ek,s0k2 ayra ok da.
P/s: sdp je nasihat org,sdiri x alami lg,huhu

Jiey^Mien said...

Ayra cepat baik yea nak..

Apa yang buat i kuat semangat? Sbb i kept on saying, kalau aku tak kejam, anak aku takkan ke mana!

Tp slaluh gak fail. Syahdu wohh.. Hmm.. Jadi ibu memang buat kita emo tak tentu hala!

=(