Monday, February 22, 2010

Musim

Musim kut sekarang ni
Jumaat tu tok ma sms
"Ayra demam, dah bagi makan ubat skrang merengek-rengek nak naik gg kut"..
dua ayat tu sudah cukup buat aku panik/hilang mood/ rasa nak lari balik dari opis
 
Aku ada satu kelemahan tau
bila ayra demam ke apa ke
aku mesti mcm tantrum/nak marah2 ke Beckham
sian beckham
padahal beckham tak bersalah pun
bukan sebab beckham, ayra demam..
aku yg tak reti kontrol emosi..
agaknya masa beranak wayar emosi tuh dah terputus kut..
tu yga aku jadi mcm emo jer
so kalo camnih cmner lar nk tambah lagi satu kan
sorang pun dah panik semacam
 
Jemaat tuh terus ar pi klinik
sampai kat klinik
ngan aku = aku sekali kena injection
sebab aku pun batok n demam
ahaks..
 
bila dah ayra demam camtu
memang mood aku merudum jatuh terus
 
*ujung minggu memang tak kemana-mana lar
duduk umah dan pantau ayra
dia buat hal lak ahad tu x mo sleep
nanges2 tak mau tido
ngan tak mau makan sumer
 
ok lah tuh jer lah update
nnti update lagi..
maklumlah last week HR dah kuar email
 
pasal penggunaan internet during opis hour
boring betul tau...
 
 

2 comments:

Elyn said...

haah musim ni.... tp u jgn emo sgt kang rugi memalam heheheh

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

betul3x