Thursday, February 18, 2010

Nanakkkkkkkkkkk yayangggg

Cuti-cuti malaysia
Ke kuantan, masa chinese new year tuh
Happy lar..
selalunya ms dulu pi cuti
Ayra lom lasak lagi
senang nak handle
and tak kisah nak buat apa pun..
sekarang ni
humang aih..
bayangkan sampai leh conteng cadar tu ngan krayon
dia call reception 3-4 kali
tak perasnan lar
sebab kitaorang pun sibok wat keja lain
ahaks..
ops..



Still macam daddy ke? dah macam mummy kan??


masa ni tgh menjerit-jerit..aaaa aaa nanakkkkkkkkkkkkk yayang... (tak mo sayangaku lar tuh)

*Unfortunately, boleh upload gambar dari gmail, ,tapi takleh buat format bg orang tak copy gambar..tau tau lar dunia internet.. anything can happend beb..takutt!! eventho ayra tak comel..mak and bapak dia comel tau ahakkk...

5 comments:

nanonano said...

Awat main aum cak tepi katil ngn daddy ke tu? Huhu.
Haish,sapa ckp ayra xc0mel? Anak sapa2 pun,mesti lg c0mel dr mak pak dia kn? Err..tp mak pak ayra ni k0mp0m c0mel,sayep penah jupe,sayep tao la :p

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

tiara ajaq sat cmna tk bg copy gambaq tu

Elyn said...

nanaanannananannanan.......

lin muhamad said...

cam i la..sbb comey sgt sampai org copy gamba i tepek kt blog dia.hahahaha...

cayanggg ayra..hehehe..

budak2 ni dh besar, suruh sayang mmg ngelak2 je la tiara.hehe

eiNa said...

a ah.. sikit2 dh macam mummy dia dah..

posing tuh tak tahan.. :P