Tuesday, December 21, 2010

Apa patut aku cakap?

Apa pendapatan korang kalau aku tukar kerja lagi
Yang paling penting
Apa reason aku nak bagi kat interviewer nanti?
Should i give this reasons:

  • Kena tipu..janji bayaran lain dapat lain
  • Kerja boring.. 9.00-6.00 hanya buat keja 10minit jer ..
  • Politik opis terlalu banyak, sebab boss terlalu ramai, ada deputy sales manager,sales manager,senior sales,senior super sales...sumer macam ketam dalam bakul pijak orang untuk naik.. ---> eh itu bukan aku patut hiraukan betul tak? tapi sumer jadi depan mata.. and aku kena ikut cakap sumer orang..
  • Looking for a better job scope and challenge
  • I suka tukar2 kerja sebab i tak bersyukur
  • I memang gatal tak reti nak dok diam satu tempat
  • I punya hobi collection nak penuhkan resume supaya banyak experience..
Korang rasa aku patut berterus terang ke atau tipu resume? karang tipu resume tak berkat lak duit gaji aku..
Owh ya.. kat tempat baru ni, aku godek2 PC, and jumpa cable Biru, aku connect terus dapat internet..
So far computer aku jer lah  yang ada internet, kalah Boss besar yang lain..
aku soran jer yang ada internet..
lalalalalala

Ok..sekian

3 comments:

nanonano said...

oowhh skrg on9 gune tenet la??
bijak2, ahhahaha

makcikrehan said...

no comment. tq.

Elyn said...

hihi bagus2 at least tak la u boring hadap pc tanpa tenet!!