Thursday, October 14, 2010

Susahnya nak buat keputusan

Entry tudung tu..
Sebenarnya untuk elin

Ok tutup case..

Nak dengar citer tak..
sensasi nih..
pasalll
pasal diri aku lar sapa lagi


Tadi gi interview 2nd..
On the spot diaorang offer
Sekarang tgh buat decision
And pening paler..

kalo korang camner eh?
Nih reason aku nak resign


  • boss tak mcm boss
  • opis politik
  • tak leh tahan ngan orang sekeliling stress
  • tak happy
  • hari2 complain kat beckham pasal opis
  • hari2 status kat FB memaki maki

Ni lak kenapa aku berbelah bagi nak accept offer company tu

  • gaji sama mcm sekarang
  • company kecik sdn bhd bukan MSC
  • benefit biasa2 jer
  • kena bayar parking RM 10 sehari (dapat elaun RM 100 ajer)
  • so kena top up RM 80
  • boss/kwn2 environment belum tahu lar best ke tak

Camner eh? apa pendapat korang?


3 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

kena cari yang lagikk better offer lah kot kalo mcm tu.

eiNa said...

kalau aku..

reasons untuk resign adalah sama.. dan kalau di tempat yang ko skrg ni. aku pegi ajer dulu...

me oso tgh draft entry pasal tajuk..

zonaku said...

kalau tukar kampeni.... mebi ko akan happy berbanding ngan sah2 ko x happy sekarang ni