Wednesday, May 5, 2010

Tak der apa citer tak yah baca..komen pun jangan

Baru perasan blog ni tak berupadate
Aku rasa mcam tetiap hari update blog jer
Keh keh keh alasan..

Tak ader apa yang menarik terjadi pun
Last weekend outing / short holiday kat Luar Negeri
Negeri Sembilan, PD
Orang ramai
nak mandi pun berlanggar-langgar buntut
(mandi swiming pool lah)

Pasal opis pulak
as usual
Need a break
Or else aku resign jer
Hari hari aku complain dalam blog ni
tak guna jugak..
aku takder shoulder to cry on..
Beckham nyer shoulder pun dah berat
hari - hari aku dok nanges kat dia

Kang ada yang cakap aku tak bersyukur pulak
Ada kerja tapi hari2 dok komplain
kadang-kadang
aku tak faham..
kita minta shoulder orang to cry on
tapi end up..
orang marah2 kita..
dan bila aku sentap
dia kata itu pendapat dia..
Bila kita tengah marah.
Aku tak leh terima pendapat orang marah-marah

kita rasa kita dah kenal orang tuh lama
kita rasa kita dah tau hati budi dia
tapi..
takper lah..
aku dah banyak kali kena camni
redha jer ..

aku bukan baik lar pun
selalu complain itu ini
selalu ngumpat itu ini
aku bukan kawan yang baik pun
so aku memang tak layak agaknya
dapat shoulder to cry on..
takper lah

anyway
aku minta maaf kat orang tu if dia terasa hati
perkataan pergi mati tu memang utk pompuan kat FB Beckham

tak yah lar aku nak tagged ke nak letak link ke kat dlm blog ni..
tak nak mengeruhkan keadaan
cumanya
mungkin aku banyak kali sangat dok cari dia nyer shoulder to cry on
so sampai satu tahap dia dah bosan
so instead of dia nak rid off aku
dia bagi pendapat yang buat kan aku bengang
ha ha ha
aku sendiri yang tak perasan
orang dah menyampah
aku yang
hidung tak mancung pipi tersorong-sorong

ok lah.
terpanjang pulak
tak yah komen lar yer
baca jer..
luahan perasaan.
nak buat encyrpted tak reti






2 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

ops..terkomen.ni kira komen ker?amik laa bahu aku utk ko nangisi..

Umi Ain said...

salam..

dah lama jadi silent reader tup tup topik hari ni kita rasa cam nak komen laks.sebab kita pun berada di situasi yang sama ngan awak.related to kerja gak.kita pun ngah tension gak ngan keja skang ni.rasa cam takdek imporvement dalam hidup.nak2 bila orang2 tersayang sume dok jauh dari kita.memang haru la.ni ngah berusaha nak dapatkan keje yang dekat sket ngan mereka yang tersayang.senang hati kalu apa2 dkt ngan diaorang sume. so meh la sesama la kita share bahu ekk.