Friday, May 7, 2010

Best alhamdulillah


Amik gambar ni bukan per ..takut sesat

Baju ayra jer dlm tuh,sembonia hadiah mother's day utk my mom

Nak beli raket mcm dato' lee (giler beriban riban)

Tak ada yang paling happy
Bagi seorang aku..
selain
Cuti pi bershopping sakan
Kat MIdvalley dari pagi sampai ke senja

Purposely amik cuti
PI J Card member sales kat Midvalley
Tengok wayang ngan beckham citer Iron Man 2
(1st wayang for tahun 2010)
Makan kat POPEYE (terjebak ngan azza)
Memang sedap tak hingat..
Bekcham yg tak suka fastfood pun cakap SEDAP
Tapi satu jer yang aku tak suka kat POPEYE tuh
Pekerja dia banyak indon/siam/bangla?

Popeye.. yummy tapi portionkecik..aku beli MAX nih
Suprisingly..
Beckham ajak pi beli
Benda yang aku idam-idam
BUkan LV lar..
Tapi something yang memang aku nak
sepatut tak mo balik lagi
tapi dah dapat kan..
terus ajak balik
nak serve dia pulak malam nih
kira macam payback lar hahaha


Dan dan tak lupa nak inform
Boutique LV akan di Buka soon kat Garden
(mengigih simpan duit yang tak cukup-cukup)
He he he kalau dapat.. duit simpanan hari tu dah habis
Buat blog nak jual tudung baju budak segala bagai
langsung tak laku hahahaha
Last-last dok senyap camtuh jer
Takper lah
Rezeki allah bagi dari pelbagai cara kan?
Alhamdulillah..

Tahun 2010 baru sekali pi tgk wayang, (Eh last sekali aku tgk citer papadoom tuh last yeear kan?)



Masa tangkap gambar kat sini, org ingat aku foreigner dari INDON kut.. hahaha bertoleh2 tgk kitaorng..

Ok posisi mcm nih..sebabnak kempiskan perut leh tak?


Bertepek2 gambar kan...
Ada macam riak tak?
Lantak ar..
Tetek korang dua belah..
Saja jer nak letak
share my happiness ngan korang
Asik share citer sedih2 jer citer down2 jer..
tak best lar kan
Aku bahagia...
Korang pun bahagia
Aku doakan semua kawan2 aku bahagia..
Insyallah ..

7 comments:

azzamoro said...

hehe.. i sue popeye punyer mash potato. soooodapppp..

tengok ironman bawak aira kah?

iem said...

oo dating yeh..mana aira nii??hehe

Aku Bukan Bidadari said...

Azza - a'ahs edapp.. pehtu drummet dia sedap, ayam dia pun sedap..nk pi beli lagi lar..tp tmpt dia limited kan. kat mines pun ada satu azza..
- tak bawa ayra..dating 2 orang jer heheehe

Iem - ayra tinggal..ekekeke..mother day special ni dating nih..ekekeke

eiNa said...

wuhuu.. dh lame gak x dating 2 org..:P

cian ayra kene tinggal..tp xpe mummy soping baju ayra banyak..ekkeke

makcikrehan said...

apa kena mengena dgn te*ek 2 belah? kah kah kah kah

iEfa said...

statement gamba last tk tahan....posing sbb bg kempis perot....hahahah comey tol ayt...

hurmmm lom tgk wyg gak ler thn ni (>_<)

mummy_adam said...

best nyer dating ;) i like..hehe