Wednesday, November 24, 2010

Sedih lar

Sedih  lar
sedih sangat
bukan senang jadi seorang ibu
banyak yang kena berkorban
perasaan
kasih sayang
harga diri
semangat
 
:(
 
no wonder allah pilih  bukan semua orang boleh jadi mummy..
Hanya allah yang mengtahui atas setiap apa yang DIA uji..
 
*mood ni merudum tetambah ngan ayra yang selalu nangis bila aku nak gi kerja, tetambah ngan situasi kerja baru ni yang perlukan aku korban masa hari sabtu,tetambah ngan orang yang aku sayang buat aku kecik hati sikit, tapi aku tetap sayang dia sampai bila2..
ya allah..permudahkan urusanku..

5 comments:

zonaku said...

kuatkan semangat.. transition saja kot...

nanonano said...

hummm xpe, lame2 nanti dah kalih la ayra tu..
dia dlm cube menyesuaikan diri utk mnjadi budak bsr..
hehe

YatieJay said...

Macam kes akak smlm jek.
Terasa sgt 'susah' pikul tgjwb sebagai ibu/isteri/pekerja dlm satu masa. Naufal demam, tapi akak takleh amik cuti sebab baru sebulan kerja kat compny skrg ni. Mintak encik husband jagakan setengah hari tapi diberi mcm2 alasan....sedih sgt!!! End up, kecik ati dgn laki, sedih memikirkan anak + takleh concentrate kat opis.

Elyn said...

tak dak komen nk bg sebab ckp ckp semua tadiii

mommysarah said...

try lagi cari kerja yang lain. takperlah lompat2 pun, bukan orang lain tau. take care okey :)