Tuesday, November 1, 2011

Pertama Kali tak terpengaruh

Percaya tak korang
1.11.11 pertama kali aku rasa
Aiskrim yogurt yang korang gembar gembur dalam blog..

Frozen yogurt.. Tutti frutti tu laaa
Sebab bg aku if yogurt of course laaa masam berdngung mcm icecream2 biasa tu..

So memang aku bc dan ingnore je la
Walaupun aku tgk kedai2 tutti ni asik penuh ngan manusia jer
Sikit pun tak "keliur"
Sebab aku dh pernah kena sekali, blogger
Review psl satu restoran nama "sedap" (bukan nama sebenar) sikit punya hebat depa review smpai meleleh air liur
Sekali bila dh piii .. Ngan service hampeh! Ngan makanan rasa macam masak ngan kaki.. Harap kan decoration je lawa.. And pinggan 4 segi..
Harga mahal melambung2 tak setanding ngan makanan yg rasa mcm tu..

So from that day onwards, aku dah tak percaya review2 dari blogger.. Hikss

Ok berbalik tutti ni, mak aku nak makan tutti dia kata ustad dia ckp elok and sedap.. Kebetulan aku cuti so bawaklah g kat kajang.. Beli vanilla + capuccino + almond slice .myr 13.78.. X tau bape gram ntah.. Sekali masuk muluttttt pergh!!! Terus aku pegang cup tu mcm aku yg punya semua..

Hiks.. Yogurt frozen tapi bukanlah rasa yogurt yg msmasam tu.so lepas ni.. Memang wajib singgah lahhhh..

Tuh jer lah nak habaq




Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

2 comments:

mummy_adam said...

sedap kan.. i like it too ;)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

sedap kan kan kan..hehehehe