Thursday, August 18, 2011

Perhatikan dinding..

Abaikan ayra
Tengok dinding umah aku
Itu antara salah satu sebab
Nape malas nak ajak org dtg umah aku
Selain umah mcm tongkang pecah
Dinding penuh sticker
Anak korang mesti behave je kan
Bila aku bg tau tokma
Tokma kata.. Anak nk creative jgn halang
Sok dia besar soh dia cabut
Satu satu..

Sekian..rajin woh update,sebab malas kerja
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

4 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku beli box kat nuha, so dia tampal kat situ jer, setakat hari ni..hehehee

esok lusa ntah la :p

nanonano said...

tiara, sticker tu ayra mintak dibelikan ke??
hehehe pandai dia deco2 rumah sempena raya yer..
:p

MamaAimy said...

Aimy pun tampal kt box... setakat ni dh 4 box penuh kot... box isi mainan dia..box baju pak su, pak teh, box dokumen2 penting mama & abah... oh yer kt kusi kecik dia pun penuh gak... nti bila free aku buat entry gmbr semua box yg dia tmpal...

Elyn Sani said...

Wafiq tampal kat buku kosong. Ade gak sesekali die gatai pi tampal kat lantai. Time tu tgk la mak die jadi harimau ekkeke