Wednesday, September 22, 2010

Yang sudi

Semalam g tesco, nak cari perencha mee goreng yg segera..
Tapi tak ader lor!!!
Memang tak ujud lagi rupanya mee grg segera unless maggi me..

Tak kan nak hidang tu jer
Dulu....
Masa dok kesuma..
Senang banget wat open house terus order katering
Air jer wat sendiri

So biler org nak mai umah
Terkial-kial nak msk sendiri
Nak buat open house
Umah ni sekangkang kucing
Kang berlanggar2 montot korang
Tak best ar camtu
That's why dah 2 tahun tak buat open house..

So apa solution, menu senang utk orang yang x tahu masak mcm aku?

Last year aku hidang KFC jer tuk tetamu heheheh
Kan @elyn n maza?

Spageti paling senang kut?

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

7 comments:

nanonano said...

lontong n rendang plg senang coz ns impit bley dwi guna tuk 2-2menu tuhh..
ingat crismas keeeee nk msk2 spegeti neh??
haishh.

tulip said...

spageti paling senang.

zonaku said...

hehehhehehee.......



buat la apa y terdaya

Elyn said...

hiks thn ni nk dtg raya bule tak??

MamaAimy said...

nk perencah mee bandung segera...mai rmh aku....

klu x tau buat gak...ko tgk aku masak dr A - Z ... hehe

Jiey^Mien said...

Tiara, tak penah pon sblm ni mintak nk dtg umah.. tapi tahun ni rasa tingin la nak jumpe tiara dan aira..
adakah mungkin diriku dijemput ke open house itu??
=)

mummy_adam said...

beli lemang n rendang kat tepi2 jln pun senang ;)