Tuesday, September 21, 2010

Jalan ke tempat kerja

Saja tepek gambar jem ni
Sebab ini rutin hari2
Tak pernah nyer jalan federal hiway ni lenggang...
Unless cuti skolah
Atau cuti raya besar like raya puasa n raya cina...

So nak kerja kat PJ?
Pikir 40 kali eh he

Pesanan kecik: misi cari kerja baru nak start tetiba dpt email pasal benefit baru, yaallah inikah petunjuk mu?

Pesanan lagi; gambaq x reti nk rotate pakai BB ni, sapa ada BB nak pin leh BBM
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

5 comments:

nanonano said...

cri kije kt kuantan. bessssssssss..

zonaku said...

nk tukaq... nk tukaq.... nk tukaq...

makcikrehan said...

maklumla... org ada BB... manjang taruk gambor on the spot.. huhuhu. kita pakei SE zaman jeton sameon.. gigihla upload masuk pc dulu, resize dulu... huhuu

apa motip aku nih???

Aku Bukan Bidadari said...

na - nyampah!!! kontan pun jem ar masa ari tu nk pi mekdi drive thru kat TC tu ..

Zona - mai ar weii...hehehehe

MR - nak kena tumbukkk perut akak tuh??? heheheh baru dpt BB mcm ni lah..nnti dah lamaaa... malas dah.. hangat2 chicken shit.. bak kata OLI

eiNa said...

ahaks.. sebab tu la eina reject offer yg kt PJ tu tiara..duk syok la ni p keja 10minit ja, dpt keja kt PJ..gji tinggi pun sanggup ku tepis.. :P