Monday, September 30, 2013

Not Today

Hari Ni Rasa Sayu Sangat, actually hari hari pun ada terfikir, tapi hari ni sayu lak hati ni..
Rasa macam seminggu tak cukup masa dengan Ayra, sebab tuntutan kerja rasmi dan kerja tak rasmi , sabtu jer full day dengan dia.. kejap jer rasa macam dia dah besar sangat.. semalam tambah2 bila dia cakap.. semalam dia doa kat allah semoga mummy daddy dapat banyak duit bila bukak kedai.. :) emm pasal kedai will cerita soon.. so siapa yang dah tahu and dah datang.. thank you so much for your support.. :)).. tapi bila pikir2 balik semua ni untuk Ayra jugak..  and Allah tahu apa yang kami buat ni.. tapi sebagai mummy ni, sayu jer hati masa dengan anak terhad.. Semoga Allah permudahkan semua.. Insyallah dibalas dengan pergi holiday jauh2 and lama2.. bak resmi CINA.. kerja kuat - kuat bila kerja , main kuat-kuat bila holiday..  Insyallah...

Itu jer lah nak luahkan..
rasa rindu dengan anak.. tetambah hari ni senin lak tuh.. rasa nak cepat berlalu and lari balik rumah peluk dua ketul tull ayra and beckham..

Ni tengah conf call type blog... memang tak concentrate langsung!!!!

Ya Allah permudahkan semua urusan..

2 comments:

Elyn Sani said...

Amin......

Rose Azadir said...

Salam…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com.