Wednesday, January 18, 2012

Kebelakangan ini

Lately ni ayra asik la merajuk
Cakap "takder sapa nak tgk tv ngan ayra" "takder caper nak minum cucu ngan ayra" "takder caper nak main ngn ayra"
Bila tanya nak baby ke?
Dia jawab tak nak!!
Sebab nanti mummy n daddy x sayang ayra.
Hik hik hik
Bukan tak teringin nak tambah baby
Especially bila tengok gambar2 ayra baby
Tapi........
Aku masih takut n fobia
Yeap.. 4 tahun (nak masuk bulan 7 ni) dah pun..
Tapi sapa yang kenal rapat aku
Tau aku ni lembik
Tak tahan sakit
Even kalo aku tgk.. Dgr citer org sakit itu ini
Automatically aku pun turut rasa sakit tau
Ini betul2 bukan main2 punya cakap
Mcm 6th sebse aku kuat laaa..
Yeap.. Ramai ckp
Mungkin 2nd time ni taak sakit
Berbeza...
Tapi phobiaaaa nya
Hanya allah yang tahu
And the best part is..
Beckham pun tak sanggup lalui tengok aku mcm tu ..
Hikkk..
Walaubagaimanapun.. Aku berserah pada allah jer
Dia yang tau apa terbaik untuk kami
Harap2.. Bila ayra dah masuk school dia dah tak macam ni..

Btw, tahniah to emi and azza... :) take care ok
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

4 comments:

oli said...

siapa cakap 2nd time tak sakit?

nanonano said...

ikot prangai sape kuat merajuk tu? bukan mummy dia ker? kehkeh :p

Queens said...

Oli - sakit juga yer? tapi u dah 2 kali..so sudah boleh tutup mulut manusia2..


Nano- hahaha.. entah mana lar dia belajar.. dari TOK MA kut..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

jom laa sama2 ;p